Iloinen Koira logo

Koulutettu koirahieroja Jaana Söderholm

Olen koirahieroja Jaana Söderholm, yksi koirien O.T.E. Hieronnan® pioneereista. Minulle on ensisijaisen tärkeää eläimen kunnioitus ja sen ehdoilla toimiminen. Paras hetki työssäni on se kun näen, että koira voi hyvin ja saa apua käsittelystä.

Uskon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen, jossa keho ja mieli ovat erottamaton kokonaisuus. Olen itse saanut avun O.T.E. Hieronnasta® psyykkisen stressin aiheuttamiin fyysisiin oireisiin. Sitä kautta kiinnostuin lihaskalvojen kivuttomasta käsittelystä ja päädyin opiskelemaan aihetta.

Olen opiskellut O.T.E. Hieronnan® kehittäneen Tanja Kannelan ohjaamana perus-, syvntävän ja pro-tason koulutuksen koirien O.T.E. Hieronnasta®.

Olen toiminut aiemmin lähes 20 vuotta yrittäjänä parturi-kampaajana. Auttaminen ja toisten huomioiminen on minulle tärkeää. Haluan, että asiakkaalleni jää mahdollisimman positiivinen kokemus kanssani toimimisesta. Asiakkaani kuvailevat minua empaattiseksi, rauhalliseksi ja ratkaisukeskeiseksi ihmiseksi, jonka seurassa on helppo olla.

Myös koirat ovat kuuluneet elämääni aina. Tällä hetkellä jaan arkeni kääpiöbullterrieri Gurun kanssa, jolla on kodinvaihtajatausta. Minulla on runsaasti kokemusta erilaisten koirapersoonien kohtaamisesta ja käsittelystä.

Iloinen koira - Jaana Söderholm

”Jaana on empaattinen ihminen, joka osaa katsoa kokonaisuutta ja miettiä myös eläimen historian merkitystä suhteessa nykypäivään.”

“Jaana huomioi upeasti Lunan sählän luonteen ja hieroo täysin koiran ehdoilla. Käsittely auttaa vanhan koiran hyvinvointia. Luna menee aina yhtä innokkaasti hierontaan.”

“Jaana rakastaa koiria ja suhtautuu niihin intohimolla ja rakkaudella. Positiivinen ja iloinen persoona joka hyväksyy kaikki sellaisena kuin on. Jaanalle voi rennoin mielin tuoda lemmikin hoidettavaksi. Pärjää koiran kuin koiran kanssa. Lämmin suositus.”